Skagenpanna med pressad potatis & grönsallad



















Ingredienser 4 personer :

1 st skagenpanna
1 matlagningsgrädde
4 st laxbitar
salt
peppar
citronpeppar
dill
2 tomater
kinesisk soja
7-8 potatisar

Gör såhär:

Skär den tinade laxen i tärningar. Stek laxbitarna sedan i 4-5 min, salta och krydda. Lägg sedan i skivade tomaterna, låt det stekas ihop i någon minut. Tillsätt sedan skagenpanna ( matlagnindsgrädde sam en kryddtillsats ingår ) och ytterligare en matlagningsgrädde. Lägg i extra dill ifall du tycker om det. Lägg i lite soja för en finare färg. Låt allt nu små koka i 3-4 min. Klart! Väldigt enkel och god rätt.
Till detta rekommenderar jag pressad potatis och en god sallad.

Smaklig måltid!

//Bella

Kommentarer
Postat av: cathi

guud va gott det ser ut daaa:D det får du laga till mig nån gång jag som inte får äta lax här hemma haha. mmuuums

2010-01-31 @ 19:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0